Toyuq yeməkləri → Kari souslu toyuq
MATERİAL SİYAHISI:
700 q. Toyuq budu
3 diş sarımsaq
3 yaşıl istiot
2 qırmızı istiot
1 su stəkanı krem
1 şirin qaşığı kari
Duz
İstiot
Zeytun yağı
MAKARONLARI ÜÇÜN:
1 paket makaron
1 dəstə reyhan
4 diş sarımsaq
1 çay stəkanı zeytun yağı
Duz
Dəyirman istiot
Su
İÇİ:
Toyuq budları quşbaşı doğrayırıq. Dərin bir tavaya zeytun yağı tökürük və toyuğu qovururiq Toyuq, suyunu buraxıb çəkənə qədər bişiririk. Sarımsaqları xırda doğrayırıq. Qırmızı və yaşıl bibərləri nazik doğrayırıq. Toyuq suyunu çəkəndə, sarımsaq və bibərləri atıb qovururuq. Son olaraq krem, duz, istiot və koru tökürük.
Makaron üçün, qazanda Ardı »